شاید کاربرد ویتامین ها را در روز فراموش کنید، اما نوشیدن قهوه یومیه تان را فراموش نکنید. اگر در این قسمت قسمت کردن استراحت دارید، چرا این دو کار را همزمان اجرا ندهید؟ می توانید با تکثیر برخی مواد مغذی بوسیله قهوه تان، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی را بوسیله آن بیفزایید. در ادامه، با ۶ روش بخاطر اضافه کردن ویتامین و آنتی اکسیدان به قهوه آشنا بشوید. این رفتار می تواند باعث افزایش انرژی، تقویت عملکرد قلب و فواید دیگری شود. حتما بخوانید:قهوه گانودرما؛ با خواص و عوارض جانبی آن آشنا شویدچای ماسالا، طرز تمهید و خواص آنخواص رزماری؛ ۱۱ خاصیت این شوک خوش عطر بخاطر سلامتی و پوست ۱. اضافه دارچین برای اشتی دل

افزودن دارچین به قهوه باعث افزایش نفوذ آنتی اکسیدانی و بهبود مزه قهوه می شود. هزاران سال است که از دارچین بخاطر خواص درمانی اش استفاده می شود. دارچین سرشار از آنتی اکسیدان های مفید است و یکی از بالاترین فعالیت های آنتی اکسیدانی را در میان ادویه ها داراست.



براساس مطالعات اجرا اندوهناک روی موش ها، دارچین در محافظت از بیرونی و عدد مؤثر است. مطالعه ای سلولی پیاده شدن روی انسان ها نشان می دهد که دارچین می تواند خطر بروز سرطان را کاهش دهد و موجب تحکیم سیستم ایمنی می شود.

نحو استفاده: برای استفاده از دارچین، شقه قاشق چای خوری از آن را قبل از مصرف در قهوه تان بریزید و آن را هم بزنید یا یک ملاقه چای خوری پودر دارچین را اول در قهوه تان ریخته و بگذارید لمحه بکشد.

نکات: بهتر است از دارچین اصلی استفاده کنید. پیداکردن این طرز از دارچین قدری سخت تیز است و ارزش آن از گونهٔ دارچین چینی (کاسیا) بیشتر است. همچنین مصرف منظم دارچین اصلی نسبت بوسیله دارچین چینی سالم تیز است. دارچین چینی دارای یک ترکیب گیاهی به نام کومارین است که کاربرد مقادیر بالای آن می تواند مشکلاتی بوسیله همراه داشته باشد. ۲. افزودن زنجبیل برای باثبات درد عضلات



اضافه زنجبیل بوسیله قهوه می تواند عطر و طعم منحصربه فردی به قهوه بیفزایید. درعین حال می توانید از خواص وافر زنجبیل برای سلامتی نیز برخوردار شوید. صد هاست که از زنجبیل برای درمان حالت تهوع استفاده می شود. زنجبیل شامل ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است. همچنین زنجبیل در کاهش درد عضلات، کاهش کلسترول و کمک به گوارش نیز مؤثر است.

متد استفاده: می توانید پودر زنجبیل را به نعوظ مستقیم و در انتها به قهوه تان بیفزایید (۱ قاشق چای خوری داخل هر فنجان).

نکات: می توانید زنجبیل ابتکاری را بسیار ریز رنده کنید و آن را تو وزن های یک قاشق چای خوری در فریزر بگذارید. سپس هر بسته از آن را برای قهوه تان بردارید. ۳. افزودن قارچ بخاطر افزایش سلامت



حین کردن قهوه همراه با قارچ می تواند فواید شگفت آوری برای سلامتی داشته باشد. قارچ نفوذ کردن ضدویروس، ضدالتهاب و تقویت وسیله پناه را دارد. قارچ سرشار از آنتی اکسیدان هاست و در مطالعات انجام پژمان روی موش ها، واکنش ضدسرطان و پیشگیری از بیماری های شش از خود نشان عدالت. همچنین قارچ می تواند به خیال جمعیت بیوتیک های قدرتمندش در استحکام گوارش همچنین مؤثر باشد.

مصرف قهوه همراه با قارچ می تواند جهت کاهش کافئین و برخی عوارض مصرف کافئین مثل مشکلات معده بشود.

نکات: همهٔ قارچ ها قرین هم نیستند. اگر بوسیله قفا انرژی بیشتر هستید، از قارچ سرچماقی و اگر بوسیله عقب کاهش استرس و رویا خوب و مرده هستید، از قارچ گانودرما استفاده کنید.

وضع استفاده: می توانید از بازار پودر قارچ را بخرید و براساس نحوهٔ کاربرد روی بسته، از آن استفاده کنید. ۴. تکثیر زردچوبه برای کمک به گوارش



زردچوبه خواص بسیاری برای سلامتی دارد. بسیاری از خواص زردچوبه از قلیل به اشتهار کورکومین نشئت می گیرد. کورکومین خاصیت ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارد. زردچوبه بوسیله زهر زدایی کبد، گشایش گوارش و احتمالا افسردگی کمک می یواش.

طرز مصرف: می توانید زردچوبه، قهوه، شیرنارگیل و چربی نارگیل را با غصه ترکیب بکنید تا قهوه ی مفیدتر و خوشمزه تازگی داشته باشید.

نکات: برای افزایش خواص زردچوبه آن را با کمی فلفل سیاه خیساندن کنید. فلفل سیاه می تواند استعداد جذب مواد مفید موجود در زردچوبه را افزودن دهد. ۵. افزودن جینسینگ پرویی بخاطر تنظیم هورمون ها



شاید پودر جینسینگ پرویی که از ریشهٔ این خاربن به دست می آید را دیده باشید. از ریشهٔ جینسینگ پرویی بوسیله طور سنتی بخاطر افزایش باروری کاربرد می شده است. درون یک مطالعه علمی، استفاده موش ها از جنسیگ توانست سبب تنظیم هورمون ها شود. همچنین این علف هرزه به خیال خواص احتمالی اش داخل بهبود عملکرد ورزشی، تکثیر انرژی و میل جنسی نیز موردمطالعه استراحت پژمرده است.

جینسینگ پرویی زیاد مغذی است. این گیاه دربرگیرنده ۲۰ اسید آمینه (دربرگیرنده هر ۸ اسید آمینهٔ ضروری)، روغن های کار کننده و پروتئین و ویتامین C است.

اسلوب مصرف: برای برخورداری کم ارزش از خواص جینسینگ پرویی مصرف روزانه ۱ تا ۳ قاشق چای خوری از آن توصیه می شود.

نکات: برای اضافه مدت نگهداری پودر جینسینگ پرویی، می توانید آن را تو یخچال نگهداری کنید. ۶. تکثیر کاکائو برای جلوگیری از ملالت



بسیاری از افراد مشتاق کاکائو و شکلات هستند. زمانی که از پودر کاکائوی مبتدی استفاده کنید، از خواص بیشتری همچنین برخوردار می شوید. کاکائو سرشار از آنتی اکسیدان های زورمند و آهن بوده و برای اشتی بیرونی کاری است.

فایده ضدالتهاب کاکائو باعث کاهش ضیق خون، افزایش کلسترول خوب (HDL) و کاهش کلسترول بد (LDL) می شود. کاکائو مزه خوبی دارد. همچنین خواص رادیکال دیگر کاکائو می توان بوسیله بهبود عملکرد شناختی، بهبود ساختن وخو و خاصیت ضدافسردگی اشاره کرد.

راه مصرف: ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائوی خام را در قهوه تان بریزید تا مدل فیبر، آنتی اکسیدان ها و منیزیم موجود داخل آن را به طور چشمگیری افزایش دهید.

نکات: بهتر است از کاکائوی ارگانیک استفاده کنید. همچنین بهتر است دربارهٔ تفاوت های بین پودر کاکائو و کاکائوی خام مطالعه کنید.

بسیاری از افراد می خواهند مصرف قهوه پایگاه را کاهش دهند. بنابراین بهتر است از هر فنجان قهوه تان نهایت نصیب را ببرید. اضافه مواد بالا انگیزه افزایش فواید قهوه شده و احتمالا مشکلی برای ما ایجاد نمی بطی ء. بااین حال بخاطر دانستن تمام تأثیرات افزودن این مواد به قهوه به مطالعات بیشتری حاجت است. در امتداد بخوانید: ۱۲ غذای سالم سرشار از آنتی اکسیدان را بشناسید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها